Over mij

 

 

Mijn naam is Nies Mulder, als moeder van drie kinderen vind ik het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan en hen op hun eigen unieke wijze te benaderen. In mijn praktijk Spelenderwijs voor Kinder-en Jeugdtherapie maak ik hier met plezier mijn werk van. Ik begrijp hoe belangrijk het voor ouders is om de juiste hulp van buitenaf te vinden bij moeilijkheden met hun kind.

 

Sinds de zomer van 2005 ben ik erkend kindercounselor. in Juni 2007 heb ik de specialisatie tot Kinder-en Jeugdtherapeut afgerond.

Gedurende de jaren daarna heb ik mij verder gespecialiseerd in o.a. reflex integratie en het belang van bewegen op het brein in samenhang met leervaardigheden. Ook heb ik mijn expertise vergroot in het systemisch werken en gezinshulpverlening. 

 

 

 

Wat is mijn visie?

 

Voor mij is elk kind uniek en heeft elk kind recht op alle steun die het nodig heeft, om op te groeien tot een evenwichtige en zelfstandige volwassene.

 

Daarvoor is het nodig dat het kind zich goed voelt, stevig in de schoenen staat en dat het zelf vanuit de eigen kracht de hulpbronnen kan oproepen om moeilijke situaties aan te gaan en op te lossen. Soms heb je als ouder hulp nodig, omdat je even niet meer weet hoe jij je kind kunt helpen. Als therapeut begeleid ik niet alleen het kind, maar ook jou/jullie als ouder(s)/verzorger(s).

 

Ik vind het een uitdaging om samen met het kind te zoeken naar oplossingen voor zijn of haar probleem.

Waarbij ik het belangrijk vind om het kind zijn eigen kwaliteiten naar boven te laten halen en hem of haar daarin ook aan te moedigen.

 

Als therapeut ben ik als het ware een instrument voor het kind dat het kan inzetten om zijn of haar doel te bereiken. Een kind mag bij mij zijn en laten zien wie het is. De meeste kinderen voelen zich snel op hun gemak.

 

 

                                                                                      Heb je nog vragen?