Trainingsaanbod

 

Spelenderwijs biedt in combinatie met collega kindertherapeute  Irene Volbeda van praktijk Kind-ok uit Rottterdam, regelmatig trainingen aan.

 

kids

Aangeboden trainingen worden in groepjes van maximaal 10 deelnemers gegeven met 2 trainers. Alleen zo kunnen we goed zicht krijgen op uw kind. Mocht er even extra aandacht voor een kind nodig zijn, kan dit makkelijk even buiten de groep gegeven worden.

 

Wij hopen uw kind  dan ook snel te mogen  begroeten bij één van onze trainingen.

 

Voor ons trainingaanbod zie www.in-verbindingtrainingen.nl

 

   

 

Weerbaarheidstraining methode Bertha

 

Weerbaar wat is dat?

Een kind dat weerbaar is heeft een goed gevoel van eigenwaarde en is zich bewust van zijn of haar eigen gevoelens en die van anderen. Maar het meest belangrijk voor de weerbaarheid van een kind is het zelfvertrouwen.

 

Er is sprake van een wisselwerking tussen weerbaarheid en zelfvertrouwen. Een kind dat weerbaar is, is in staat zijn of haar grenzen te bewaken. En het kind kan zichzelf verdedigen en durft een eigen mening te hebben. Ook zien we dat kinderen die goed weerbaar zijn, ook voor anderen op durven te komen, zelfstandig zijn maar ook om hulp durven vragen, om kunnen gaan met kleine tegenslagen en hun eigen grenzen kennen en respecteren.

Methode Bertha is een weerbaarheidstraining voor kinderen van de basisschool. Er worden praktische handreikingen aangeboden, om met moeilijke of vervelende situaties om te gaan. Op deze manier wordt het zelfvertrouwen vergroot.

 

 

 

De eerstvolgende training start januari 2016

 

 

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 75 minuten

De groep  bestaat uit  6 tot maximaal 12 deelnemers met 2 trainers

Tijd 14:00 tot 15:15 / 15:30 tot 16:45

Kosten € 225,00 per kind

Locatie: Centrum Djoj Antony Duyklaan 5-7  Rotterdam

 

andere  data’s volgen zo spoedig mogelijk 

Weet u niet zeker of deze training geschikt is voor uw kind bel of mail me gerust.

 

Aanmelding Trainingen

Welk getal is hoger: 8 of 9? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)